Akademska digitalna zbirka SLovenije - logo
ALL libraries (COBIB.SI union bibliographic/catalogue database)
  • Enfopol 118 : "policijska dejavnost v večkulturni družbi"
    Publikacija vsebuje gradivo drugega izobraževalnega modula ENFOPOL 118 - "Policijska dejavnost v večkulturni družbi", ki je v času od 17. - 21. maja potekal v Pragi na Češkem. Modul sta izvedli ... Velika Britanija in Nizozemska. Namenjen je bil pomoči pri usposabljanju in izobraževanju ter posredovanju potrebnih informacij za policijsko delo v družbi z več kulturami in ukvarjanje z ekstremnimi pojavi v taki družbi. Izkušnje, ki sta jih predstavili državi gostiteljici ter zbrano gradivo bodo v pomoč skupinam in posameznikom, ki se bodo v bodoče ukvarjali s selekcijo in izborom policistov, z njihovim šolanjem, izvajanjem protidiskriminacijske zakonodaje ter vzpostavljanjem mostov med etičnimi skupinami in policijo tudi v Sloveniji.
    Type of material - book ; adult, serious
    Publication and manufacture - [Ljubljana : Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije, Policijska akademija, Center za izpopolnjevanje in usposabljanje, 2000]
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 766152

Library/institution City Acronym For loan Other holdings
Police Academy, Ljubljana Ljubljana - Šmartno PALJ outside loan 6 cop.
reading room 2 cop.
Faculty of Criminal Justice and Security, Ljubljana Ljubljana VPVSLJ reading room 1 cop.
Translation and Language Editing Service and Indoc Library, Lj. Ljubljana - Ministrstvo za notranje zadeve MNZRS reading room 1 cop.
loading ...
loading ...
loading ...