Akademska digitalna zbirka SLovenije - logo
VSE knjižnice (vzajemna bibliografsko-kataložna baza podatkov COBIB.SI)
  • Naprava za merjenje hitrosti sproščanja molekul iz dostavnih sistemov in njena uporaba : patent SI 25559 A, 2019-05-31
    Zupančič, Špela, farmacevtka ; Kristl, Julijana ; Kocbek, Petra, farmacevtka
    Prvi vidik izuma je uporaba naprave za merjenje hitrosti sproščanja molekul(e) iz dostavnih sistemov za dostavo in ustrezno zdravljenje na obolelih mestih s pretoki telesnih tekočin manjšimi od 4500 ... mikroL/h. Naslednji vidik izuma je naprava za merjenje hitrosti sproščanja molekul(e) iz dostavnih sistemov, ki so označeni, da vključujejo (i) komoro (1), v kateri je nosilec za dostavni sistem (6), (ii) sredstvo za zagotavljanje pretoka skozi komoro (2) namenjeno uravnavanju pretoka od 0 mikroL/h do 4500 mikroL/h, in (iii) zbiralnik (3). Dodatni vidik izuma je postopek za merjenje hitrosti sproščanja molekul(e) iz dostavnega sistema, ki vključuje postavitev dostavnega sistema na nosilec (6) v komori (1) za dostavni sistem in nastavitev pretoka skozi komoro, pri čemer je pretok manjši od 4500 mikroL/h, 2000 mikroL/h, 1000 mikroL/h ali še posebno manjši od 100 mikroL/h, in omogoča merjenje koncentracije molekul(e) v komori (1), odtoku (5) in/ali zbiralniku (3).
    Vrsta gradiva - patent ; neleposlovje za odrasle
    Založništvo in izdelava - Ljubljana : Urad Republike Slovenije za intelektualno lastnino, 2019
    Jezik - slovenski
    COBISS.SI-ID - 4731761

Nobena knjižnica v sistemu COBISS.SI nima izvoda tega gradiva (gre za elektronski vir ali pa poleg tiskane verzije obstaja tudi elektronska).
loading ...
loading ...
loading ...