Akademska digitalna zbirka SLovenije - logo
FF, Osrednja humanistična knjižnica, Ljubljana - OHK-Bibliotekarstvo (FFLJ-18)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Evalvacija podaljšanja odpiralnega časa Centralne tehniške knjižnice : prednosti in slabosti : diplomsko delo : s prilogami na CD-ROMu
    Kare, Alma
    Spremenjene potrebe uporabnikov narekujejo redefiniranje nalog visokošolskih knjižnic in njihovo reorganizacijo. Sodobna visokošolska knjižnica mora uporabnikom danes predvsem ponuditi primerne ... čitalniške prostore, ki imajo integrirane tako družabne aspekte kot tihe kotičke, da lahko zadovoljujejo potrebe študentov po skupinskem delu in druženju na eni strani ter tihem kontemplativnem učenju na drugi. S spremenjenim načinom študija je povezana potreba po podaljšani odprtosti visokošolskih knjižnic. V raziskavi, ki je bila izvedena marca 2011 v Centralni tehniški knjižnici, je bil uporabljen anketni vprašalnik, s katerim smo želeli pridobiti podatke o značilnostih uporabnikov, ki koristijo podaljšani delovni čas knjižnice, zakaj prihajajo ter njihove predloge in pripombe. Rezultati so pokazali, da je uporabnikom pri koriščenju čitalniških prostorov najpomembnejši ambient, lokacija in mir, najmanj pomembna jim je dostopnost gradiva. Želijo si še daljši delovni čas in še več čitalniškega prostora tako za skupinsko kot individualno delo ter prostor za druženje in počitek.
    Vrsta gradiva - diplomsko delo ; neleposlovje za odrasle
    Založništvo in izdelava - Ljubljana : [A. Kare], 2012
    Jezik - slovenski
    COBISS.SI-ID - 49629026

Signatura – lokacija, inventarna št. ... Status izvoda Rezervacija
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 027.7 KARE A. Evalvacija
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 027.7 KARE A. Evalvacija
prosto - za čitalnico
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 027.7 KARE A. Evalvacija/CD-ROM
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 027.7 KARE A. Evalvacija/CD-ROM
prosto - za čitalnico
loading ...
loading ...
loading ...