TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Dëborat e Klimanxharos : tregime,novela etj.
  Heminguej, Ernest
  Lloji i materialit - libër ; të rritur (letrar)
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Naim Frashëri, 1990
  Gjuha - shqipe
  COBISS.AL-ID - 1536237808
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë Tiranë BASH jashtë bibliotekës 3 kop.
loading ...
loading ...