TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Kältere Schichten der Luft : roman
  Strubel, Antje Rávic
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi dhe prodhimi - Frankfurt am Main : S. Fischer, [2007]
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-596-17819-3
  COBISS.AL-ID - 2048074058
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Biblioteka e Kryeministrisë, Tiranë Tiranë BKRY nuk është për huazim 1 kop.
loading ...
loading ...