TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Morbus Kitahara : roman
  Ransmayr, Christoph
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi - 3. Aufl.
  Botimi dhe prodhimi - [Frankfurt am Main] : S. Fischer, [2003]
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 3-596-13782-9
  COBISS.AL-ID - 2048080202
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Biblioteka e Kryeministrisë, Tiranë Tiranë BKRY nuk është për huazim 1 kop.
loading ...
loading ...