TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Der Fälscher, die Spionin und der Bombenbauer : Roman
  Capus, Alex
  Lloji i materialit - prozë
  Botimi dhe prodhimi - München : Carl Hanser, 2013
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-446-24327-9
  COBISS.AL-ID - 2048087584
Asnjë bibliotekë në sistemin COBISS.AL nuk ka kopjen e këtij materiali.
loading ...
loading ...