TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Die Verwirrungen des Zöglings Törleß : text, Kommentar und Materialien
  Musil, Robert
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi dhe prodhimi - München : Oldenbourg, 2012
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-637-01622-4
  COBISS.AL-ID - 2048149322
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Biblioteka e Kryeministrisë, Tiranë Tiranë BKRY nuk është për huazim 1 kop.
loading ...
loading ...