TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Fenomeni Blushi
  Gjoka, Behar
  Lloji i materialit - prozë
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : UET-Press, cop. 2013
  Gjuha - shqipe
  COBISS.AL-ID - 2048231207
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Universiteti Europian i Tiranës Tiranë UET jashtë bibliotekës 10 kop.
Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë Tiranë BASH jashtë bibliotekës 2 kop.
Biblioteka Publike, Fier Fier BPFI nuk është për huazim 3 kop.
loading ...
loading ...