TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Voetstappen in het zand
  Challis, Sarah
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi dhe prodhimi - [Amsterdam] : Boekerij, [2010]
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-90-225-5980-2
  COBISS.AL-ID - 2048324653
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Universiteti 'Aleksandër Moisiu', Durrës Durrës UDU nuk është për huazim 1 kop.
loading ...
loading ...