TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Weisse Nacht
  Schalko, David
  Lloji i materialit - prozë
  Botimi dhe prodhimi - Wien : Czernin, 2009
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-7076-0291-3
  COBISS.AL-ID - 2048345120
Asnjë bibliotekë në sistemin COBISS.AL nuk ka kopjen e këtij materiali.
loading ...
loading ...