TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Alle Tage : roman
  Mora, Terézia
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi - 3. Aufl.
  Botimi dhe prodhimi - [s.l] : BTB, 2004
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-442-73496-2
  COBISS.AL-ID - 39484770
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Biblioteka e Kryeministrisë, Tiranë Tiranë BKRY nuk është për huazim 1 kop.
loading ...
loading ...