TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Academicus
  Lloji i materialit - serial
  Botimi dhe prodhimi - Vlorë : Academicus ; Vlorë : University Pavaresia
  Gjuha - angleze
  ISSN - 2079-3715
  COBISS.AL-ID - 518593561

Asnjë bibliotekë në sistemin COBISS.AL nuk ka kopjen e këtij materiali.
loading ...
loading ...
loading ...