TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.AL)
 • Zwei Herren am Strand : roman
  Köhlmeier, Michael
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi dhe prodhimi - [München] : Carl Hanser Verlag, [2014]
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-446-24603-4
  COBISS.AL-ID - 55695970
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Biblioteka e Kryeministrisë, Tiranë Tiranë BKRY nuk është për huazim 1 kop.
loading ...
loading ...