• Qytetërimi i Voskopojës dhe... (kapaku)
  Qytetërimi i Voskopojës dhe shekulli i iluminizmit në Ballkan : konferencë shkencore ndërkombëtare
  Lloji i materialit - përmbledhje punimesh ; të rritur (joletrar)
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Akademia e Shkencave e Shqipërisë, 2018
  Gjuha - shqipe
  ISBN - 978-9928-237-63-7
  COBISS.AL-ID - 1538557424

Përmbajtjet digjitale: dCOBISS


pdf


Rezervoni materialin në vendndodhjen e dëshiruar për tërheqje.

Vendi për tërheqjen e materialit Statusi i materialit Rezervimi
Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes
Fondi i librit
0000000008 QYTETËRIMI I VOSKOPOJËS
IN: 100069381
Fondi i librit
008 QYTETËRIMI I VOSKOPOJËS
IN: 100069381
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 QYTETËRIMI
IN: 100068199
Fondi i librit
008 QYTETËRIMI
IN: 100068199
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 QYTETËRIMI
IN: 100068197
Fondi i librit
008 QYTETËRIMI
IN: 100068197
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 QYTETËRIMI
IN: 100068196
Fondi i librit
008 QYTETËRIMI
IN: 100068196
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 QYTETËRIMI
IN: 100068198
Fondi i librit
008 QYTETËRIMI
IN: 100068198
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 QYTETËRIMI
IN: 100068200
Fondi i librit
008 QYTETËRIMI
IN: 100068200
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
loading ...
loading ...
loading ...