• Akte të Kuvendit Ndërkombët... (kapaku)
  Akte të Kuvendit Ndërkombëtar të Studimeve Albanologjike. Vol. 2, Gjuhësi dhe antropologji
  Lloji i materialit - monografi profesionale ; të rritur (joletrar)
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Akademia e Shkencave e Shqipërisë, 2022
  Gjuha - shqipe
  ISBN - 978-9928-339-71-3; 978-9928-339-73-7
  COBISS.AL-ID - 335929600

Përmbajtjet digjitale: dCOBISS


pdf


Rezervoni materialin në vendndodhjen e dëshiruar për tërheqje.

Vendi për tërheqjen e materialit Statusi i materialit Rezervimi
Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes
Fondi i librit
903/904 AKTE TË KUVENDIT
IN: 100069383
Fondi i librit
903/904 AKTE TË KUVENDIT
IN: 100069383
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
903/904 AKTE TË KUVENDIT
IN: 100069409
Fondi i librit
903/904 AKTE TË KUVENDIT
IN: 100069409
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
903/904 AKTE TË KUVENDIT
IN: 100069408
Fondi i librit
903/904 AKTE TË KUVENDIT
IN: 100069408
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
loading ...
loading ...
loading ...