Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë (BASH)
  • Dëborat e Klimanxharos : tregime,novela etj.
    Heminguej, Ernest
    Lloji i materialit - libër ; të rritur (letrar)
    Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Naim Frashëri, 1990
    COBISS.AL-ID - 1536237808
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes Rezervimi
F<br/>0000000820&#160;H 337<br/> IN:&#160;000044799F
820 H 337
IN: 000044799
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
F<br/>0000000820&#160;H 337<br/> IN:&#160;000044800F
820 H 337
IN: 000044800
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
F<br/>0000000820&#160;H 337<br/> IN:&#160;000044798F
820 H 337
IN: 000044798
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
loading ...
loading ...