Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë (BASH)
  • Plaku dhe deti
    Heminguej, Ernest
    Lloji i materialit - libër ; të rritur (letrar)
    Botimi dhe prodhimi - Tiranë : MÇM-Çabej, 1997
    COBISS.AL-ID - 1536239088
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes Rezervimi
F<br/>0000000820&#160;H 337<br/> IN:&#160;000048462F
820 H 337
IN: 000048462
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
F<br/>0000000820&#160;H 337<br/> IN:&#160;000048461F
820 H 337
IN: 000048461
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
loading ...
loading ...