Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë (BASH)
 • Maksim Gorki
  Mëhilli, Spiro, Vasil
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (joletrar)
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Ada, 2016
  Gjuha - shqipe
  ISBN - 978-9928-204-87-5
  COBISS.AL-ID - 1538233840
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes Rezervimi
Fondi i librit<br/>0000000821&#160;MËHILLI S.&#160;Maksim Gorki<br/> IN:&#160;100066476Fondi i librit
821 MËHILLI S. Maksim Gorki
IN: 100066476
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit<br/>0000000821&#160;MËHILLI S.&#160;Maksim Gorki<br/> IN:&#160;100066475Fondi i librit
821 MËHILLI S. Maksim Gorki
IN: 100066475
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
loading ...
loading ...