Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë (BASH)
 • Albanologu i arvanitëve : atje kam u shpirtin tim...
  Lloji i materialit - monografi profesionale ; të rritur (joletrar)
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Akademia e Shkencave e Shqipërisë, 2022
  Gjuha - shqipe
  ISBN - 978-9928-339-74-4
  COBISS.AL-ID - 335901696

Përmbajtjet digjitale: dCOBISS


pdf


Rezervoni materialin në vendndodhjen e dëshiruar për tërheqje.

Vendi për tërheqjen e materialit Statusi i materialit Rezervimi
Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes
Fondi i librit
0000000008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069394
Fondi i librit
008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069394
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069395
Fondi i librit
008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069395
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069379
Fondi i librit
008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069379
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
Fondi i librit
0000000008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069396
Fondi i librit
008 ALBANOLOGU I ARVANITËVE
IN: 100069396
i disponueshëm - jashtë bibliotekës, periudha e huazimit: 14 ditë
loading ...
loading ...
loading ...