Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë (BASH)
 • Albanian journal of natural... (kapaku)
  Albanian journal of natural and technical sciences
  Lloji i materialit - serial
  Botimi dhe prodhimi - Tiranë : Academy of Sciences of Albania, 1996-
  Gjuha - angleze
  ISSN - 2074-0867
  COBISS.AL-ID - 335989248

Përmbajtjet digjitale: dCOBISS


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf