Akademia e Shkencave e Shqipërisë, Tiranë (BASH)
 • Studia albanica (kapaku)
  Studia albanica
  Lloji i materialit - serial ; të rritur (joletrar)
  Botimi dhe prodhimi - Tirana : Institut d'histoire et de linguistique aTirana cAcadémie des Sciences d'Albanie. Section des Sciences Sociales, 1964-
  Gjuha - shumëgjuhësh
  ISSN - 0585-5047
  COBISS.AL-ID - 5116170

Përmbajtjet digjitale: dCOBISS


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


pdf


Vitet/vëllimet
Departamenti Viti Nr. i kopjes
Fondi i librit
Fondi i librit
Fondi i periodikut
Fondi i librit
Fondi i periodikut


loading ...
loading ...
loading ...