Biblioteka e Kryeministrisë, Tiranë (BKRY)
 • Alle Tage : roman
  Mora, Terézia
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi - 3. Aufl.
  Botimi dhe prodhimi - [s.l] : BTB, 2004
  Gjuha - gjermane
  ISBN - 978-3-442-73496-2
  COBISS.AL-ID - 39484770
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes Rezervimi
Ardian Klosi
821. 112.2 MORA T. Alle Tage
IN: 100000851
Ardian Klosi
821. 112.2 MORA T. Alle Tage
IN: 100000851
nuk është për huazim
loading ...
loading ...