Nacionalna biblioteka Crne Gore 'Đurđe Crnojević', Cetinje - sva odjeljenja (CNBCT)
 • Vepër me vlera të mirëfillta shkencore : Francesco Altimari: "Studia linguistica italo-albanica: Arbërishtja në kontekstin gjuhësor balkanik dhe italian", bot. Akademia e shkencave dhe arteve të Kosovës, Prishtinë, 2014.
  Berisha, Anton Nikë
  Vrsta građe - članak, sastavni dio
  Godina - 2015
  Jezik - albanski
  COBISS.CG-ID - 28790800