TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.KS)
 • Bronzi i hershëm në Shqipëri = = The early bronze age in Albania
  Prendi, Frano ; Bunguri, Adem
  Lloji i materialit - libër
  Botimi dhe prodhimi - Prishtinë : "ARK-KOS", 2008
  Gjuha - shqipe, angleze
  ISBN - 9951-555-00-4
  COBISS.KS-ID - 1552644576
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves, Prishtinë Prishtinë BASHAK në sallë të leximit 2 kop.
loading ...
loading ...