TË GJITHA bibliotekat (baza e përbashkët e të dhënave bibliografike-katalogu COBIB.KS)
 • Kangët e plakut me lahutë
  Huruglica, Ali
  Lloji i materialit - poezi ; fëmijë në përgjithësi
  Botimi - Bot. 2
  Botimi dhe prodhimi - Prishtinë : Rilindja, 1972
  Gjuha - shqipe
  COBISS.KS-ID - 384180231
Biblioteka/institucioni Vendi Akronimi Për huazim Koleksionet e tjera
Biblioteka e Qytetit 'Fan S. Noli', Gjilan Gjilan BQGJ jashtë bibliotekës 1 kop.
loading ...
loading ...