Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Prishtinë (BASHAK)
 • Misteret
  Hamsun, Knut
  Lloji i materialit - prozë ; të rritur (letrar)
  Botimi dhe prodhimi - [Tiranë] : Botimet IDK, [2015]
  Gjuha - shqipe
  ISBN - 978-9928-136-28-2
  COBISS.KS-ID - 513435865
Numri i vendit – vendndodhja, nr. i inventarit... Statusi i kopjes Rezervimi
Libri 3<br/>821.18-31&#160;HAMSUN, K.&#160;Misteret<br/> IN:&#160;100000475Libri 3
821.18-31 HAMSUN, K. Misteret
IN: 100000475
i diponueshëm - për sallë të leximit
Libri 3<br/>821.112.2&#160;HAMSUN, K.&#160;Misteret<br/> IN:&#160;100000479Libri 3
821.112.2 HAMSUN, K. Misteret
IN: 100000479
i diponueshëm - për sallë të leximit
loading ...
loading ...