Kant, Immanuel

Emri vetjak Kant, Immanuel
Variantet e emrit vetjak Kant, I.; Kant, Imanuel
Shteti Gjermania
Gjuha e përdorur nga personi/organizata gjermane
Shënime Immanuel Kant ishte një filozof gjerman dhe një nga mendimtarët qendrorë të iluminizmit. Punimet gjithëpërfshirëse dhe sistematike të Kantit në epistemologji, metafizikë, etikë dhe estetikë e kanë bërë atë një nga figurat më me ndikim në filozofinë moderne perëndimore.
CONOR.KS-ID 859655

Kant, Immanuel

    Immanuel Kant ishte një filozof gjerman dhe një nga mendimtarët qendrorë të iluminizmit. Punimet gjithëpërfshirëse dhe sistematike të Kantit në epistemologji, metafizikë, etikë dhe estetikë e kanë bërë atë një nga figurat më me ndikim në filozofinë moderne perëndimore.

    < Kant, I.
    < Kant, Imanuel

CONOR.KS-ID=859655