СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Оплодувањето на керешка вишна во услови на слободно опрашување ; Fertilization of sour cherry koresor in condition of natural polination
  Нинковски, Иван
  Вид граѓа - книга
  Издавање и производство - Скопје : Земјоделско шумарски факултет, 1974
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 10889025
Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ во читалница 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...