СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Оружје во античкото кралство Македонија
  Ангеловски, Бошко
  Вид граѓа - стручна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за старословенска култура, 2018
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-4523-15-4
  COBISS.MK-ID - 109093130

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
НУ Завод и Музеј - Прилеп Прилеп ЗМПП во читалница 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во подготовка 3 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ не е за зајмување 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...