СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Етничките заедници во Македонија до крајот на раниот среден век
  Зоговиќ, Соња
  Вид граѓа - научна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за старословенска култура, 2001
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 16719425

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 7 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
во читалница 1 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
НУ Завод и Музеј - Прилеп Прилеп ЗМПП во читалница 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...