СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Убикација на средновековна Битола : (VII-XIV vek)
  Јанакиевски, Томе
  Вид граѓа - научна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за старословенска култура, 2003
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-9870-8-4
  COBISS.MK-ID - 17122625

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Педагошки факултет - Битола Битола ПФБТ не е за зајмување 2 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...