СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Општеството и народната култура на Македонија во раниот среден век
  Зоговиќ, Соња
  Вид граѓа - научна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за старословенска култура, 2002
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-785-64-3
  COBISS.MK-ID - 17414721

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
Македонска академија на науките и уметностите, Скопје Скопје МАНУ во читалница 1 прим.
НУ Завод и Музеј - Прилеп Прилеп ЗМПП во читалница 1 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ во читалница 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК не е за зајмување 1 прим.
Филолошки факултет 'Блаже Конески', Скопје Скопје ФЛФСК не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...