СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје Скопје ГБСК надвор од библиотека 12 прим.
Библиотека 'Григор Прличев', Охрид Охрид ГПОХ надвор од библиотека 3 прим.
Библиотека 'Кочо Рацин' Кичево Кичево КРКИ надвор од библиотека 2 прим.
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 2 прим.
во читалница 2 прим.
ЈОУ Библиотека 'Ванчо Прке', Виница Виница МБВПВИ надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Кочо Рацин', Тетово Тетово КРТЕ надвор од библиотека 1 прим.
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ надвор од библиотека 1 прим.
во читалница 1 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
во читалница 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ надвор од библиотека 1 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Центар за култура 'Брака Миладиновци' Струга Струга БМСГ надвор од библиотека 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Јавна општинска установа Библиотека 'Искра', Кочани Кочани МБИКО во читалница 1 прим.
Библиотека 'Тане Георгиевски', Куманово Куманово БТГКУ во читалница 1 прим.
НУ Центар за култура 'АСНОМ', Гостивар Гостивар БИБГВ не е за зајмување 1 прим.
Народна библиотека 'Браќа Миладиновци', Радовиш Радовиш НББМРА не е за зајмување 1 прим.
Педагошки факултет - Битола Битола ПФБТ не е за зајмување 1 прим.
Православен богословски факултет 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје ПБФСК не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...