СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
  • Зборник посветен на Бошко Бабиќ = Mélange Boško Babić : 1924-1984
    Вид граѓа - зборник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
    Издавање и производство - Прилеп : Институт за истражување на старословенската култура = Prilep : Institut des recherches scientifiques de la culture des anciens Slaves, 1986
    Јазик - македонски, француски, полски, српски, англиски, германски, руски
    COBISS.MK-ID - 3467018

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 2 прим.
во читалница 2 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 2 прим.
Македонска академија на науките и уметностите, Скопје Скопје МАНУ во читалница 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...