СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Манастирот Слепче кај Прилеп : историја и живопис
  Митревски, Никола
  Вид граѓа - книга ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за старословенска култура ; Скопје : Матица македонска, 2001
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-48-413-9
  COBISS.MK-ID - 47849994

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 2 прим.
ЈОУ Библиотека 'Ванчо Прке', Виница Виница МБВПВИ надвор од библиотека 1 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
не е за зајмување 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...