СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Материјалната култура на македонските Словени во светлината на археолошките истражувања во Прилеп : прилог за историјата на културата на македонскиот народ
  Бабић, Бошко, 1924-1984
  Вид граѓа - книга ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за истражување на старословенската култура, 1986
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 47975431

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...