СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Научно-популарни трудови од Четвртиот семинар "Математика и примени" [Електронски извори]
  Вид граѓа - извештај од конференција ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Природно-математички факултет, 2020
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-4762-27-0
  COBISS.MK-ID - 52678149