СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Споменици на фрескоживописот од XVI и XVII век во Демирхисарско
  Митревски, Никола
  Вид граѓа - стручна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Матица македонска ; Прилеп : Институт за старословенска култура, 2003
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-48-512-7
  COBISS.MK-ID - 54027786

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје Скопје ГБСК надвор од библиотека 3 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 2 прим.
loading ...
loading ...
loading ...