СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Краљ Милутин и доба Палеолога : историја, књижевност, културно наслеђе : књига резимеа
  Међународни научни скуп (2021 ; Скопље)
  Вид граѓа - извештај од конференција ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Српски културно информативен центар Спона, 2021
  Јазик - српски, англиски
  ISBN - 978-608-4943-02-0
  COBISS.MK-ID - 54782725
Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во подготовка 3 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...