СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Театарот на македонската почва : енциклопедија [електронски извор]
  Лужина, Јелена
  Вид граѓа - е-книга ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - 2002 ; Скопје : Факултет за драмски уметности
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 58681098

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...