СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Богомилството во духовната култура на Македонија = Богомилисм ин Мацедониан спиритуал цултуре
  Ангеловска-Панова, Маја
  Вид граѓа - стручна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Аз-Буки ; Прилеп : Институт за старословенска култура, 2004
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-151-11-3; 9989-9870-9-2
  COBISS.MK-ID - 58686986

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје Скопје ГБСК надвор од библиотека 10 прим.
ЈОУ Библиотека 'Гоце Делчев', Гевгелија Гевгелија МБГДГЕ надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Благој Јанков Мучето', Струмица Струмица ОМБСТР надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Григор Прличев', Охрид Охрид ГПОХ надвор од библиотека 1 прим.
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 1 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Народна библиотека 'Браќа Миладиновци', Радовиш Радовиш НББМРА надвор од библиотека 1 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Институт за национална историја, Скопје Скопје ИНИ во читалница 1 прим.
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ во читалница 1 прим.
Македонска академија на науките и уметностите, Скопје Скопје МАНУ во читалница 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ не е за зајмување 1 прим.
Педагошки факултет - Битола Битола ПФБТ не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...