СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Творештвото на мијачките резбари на Балканот од крајот на XVIII и XIX век
  Ќорнаков, Димитар
  Вид граѓа - книга
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за истражување на старословенската култура, 1986
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 7156490

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 2 прим.
во читалница 2 прим.
Јавна општинска установа Библиотека 'Искра', Кочани Кочани МБИКО надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Григор Прличев', Охрид Охрид ГПОХ надвор од библиотека 1 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
ЈОУ Библиотека 'Гоце Делчев', Гевгелија Гевгелија МБГДГЕ во читалница 1 прим.
Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје Скопје ГБСК во читалница 1 прим.
Дом на култура 'Бранд Петрушев', Богданци Богданци ДКБО во читалница 1 прим.
НУ Завод и Музеј - Прилеп Прилеп ЗМПП во читалница 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...