СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Студии за живописот од Западна Македонија : XV-XVIII век
  Митревски, Никола
  Вид граѓа - зборник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Панили : Матица македонска ; Прилеп : Институт за старословенска култура, 2009
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-9989-178-38-2
  COBISS.MK-ID - 76563466

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје Скопје ГБСК надвор од библиотека 10 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 5 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 4 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ надвор од библиотека 4 прим.
во читалница 1 прим.
не е за зајмување 2 прим.
ЈОУ Библиотека 'Ванчо Прке', Виница Виница МБВПВИ надвор од библиотека 1 прим.
Јавна локална библиотека 'Илинден', Делчево Делчево ЈЛБИД надвор од библиотека 1 прим.
Јавна општинска установа Библиотека 'Искра', Кочани Кочани МБИКО надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Благој Јанков Мучето', Струмица Струмица ОМБСТР надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Кочо Рацин' Кичево Кичево КРКИ надвор од библиотека 1 прим.
Библиотека 'Кочо Рацин', Тетово Тетово КРТЕ надвор од библиотека 1 прим.
НУ Центар за култура 'АСНОМ', Гостивар Гостивар БИБГВ надвор од библиотека 1 прим.
Центар за култура 'Брака Миладиновци' Струга Струга БМСГ надвор од библиотека 1 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Библиотека 'Тане Георгиевски', Куманово Куманово БТГКУ во читалница 1 прим.
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ во читалница 1 прим.
Македонска академија на науките и уметностите, Скопје Скопје МАНУ во читалница 1 прим.
НУ Завод и Музеј - Прилеп Прилеп ЗМПП во читалница 1 прим.
Народна библиотека 'Браќа Миладиновци', Радовиш Радовиш НББМРА во читалница 1 прим.
Дом на културата '25 Мај', Валандово Валандово ДКВА не е за зајмување 1 прим.
Локална библиотека 'Страшо Пинџур', Неготино Неготино БСПНЕ не е за зајмување 1 прим.
Музеј на град Скопје Скопје МГС не е за зајмување 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...