СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Фрескоживописот во Пелагонија : од средината на XV до крајот на XVII век
  Митревски, Никола
  Вид граѓа - стручна монографија ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Фондација "Трифун Костовски", 2009
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-203-021-0
  COBISS.MK-ID - 77444618

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 2 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 2 прим.
Библиотека 'Тане Георгиевски', Куманово Куманово БТГКУ надвор од библиотека 1 прим.
НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола Битола УББИТ надвор од библиотека 1 прим.
Центар за култура 'Брака Миладиновци' Струга Струга БМСГ надвор од библиотека 1 прим.
Македонска академија на науките и уметностите, Скопје Скопје МАНУ во читалница 2 прим.
НУБ 'Св. Климент Охридски', Скопје Скопје НУБСК во читалница 2 прим.
не е за зајмување 1 прим.
Библиотека 'Благој Јанков Мучето', Струмица Струмица ОМБСТР во читалница 1 прим.
Библиотека 'Кочо Рацин', Тетово Тетово КРТЕ во читалница 1 прим.
Локална библиотека 'Гоце Делчев', Велес Велес НБГДВЕ во читалница 1 прим.
НУ-Универзитетска библиотека 'Гоце Делчев', Штип Штип НБГДСТ во читалница 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...