СИTE библиотеки (заемна библиографско-каталошка база на податоци COBIB.MK)
 • Епископијата на Брегалница
  Алексова, Блага
  Вид граѓа - учебник
  Издавање и производство - Прилеп : Институт за истражување на старословенска култура, 1989
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 919050

Библиотека/институција Место Акроним За зајмување Други фондови
Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп Прилеп ГБПП надвор од библиотека 2 прим.
Библиотека 'Григор Прличев', Охрид Охрид ГПОХ надвор од библиотека 1 прим.
Филозофски факултет, Скопје Скопје ФЗФСК надвор од библиотека 1 прим.
Центар за култура - Крива Паланка Крива Паланка ЦККП надвор од библиотека 1 прим.
Дом на култура 'Бранд Петрушев', Богданци Богданци ДКБО во читалница 1 прим.
Македонска академија на науките и уметностите, Скопје Скопје МАНУ во читалница 1 прим.
НУ Завод и Музеј - Прилеп Прилеп ЗМПП во читалница 1 прим.
loading ...
loading ...
loading ...