НУ Центар за култура 'АСНОМ', Гостивар (БИБГВ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Возрасни
 II 0000007871
ИН: 000030035
Возрасни
 II 7871
ИН: 000030035
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...