Центар за култура 'Брака Миладиновци' Струга - сите одделенија (БМСГ)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - речник ; возрасни, сериозна (не е белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  ISBN - 9989-640-04-1
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
ВОЗРАСНИ
801.3 ИВАНОВА О. Речник...
ИН: 020010009
ВОЗРАСНИ
801.3 ИВАНОВА О. Речник...
ИН: 020010009
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
loading ...
loading ...