Градска библиотека 'Борка Талески' Прилеп - сите одделенија (ГБПП)
 • Речник на топонимите во областа по сливот на Брегалница
  Иванова, Олга
  Вид граѓа - книга
  Издавање и производство - Скопје : Институт за македонски јазик "Крсте Мисирков", 1996
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 22796810
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Возрасни
 II 0000012442
ИН: 000041544
Возрасни
 II 12442
ИН: 000041544
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Возрасни
 II 0000012442 0000000001
ИН: 000041545
Возрасни
 II 12442 1
ИН: 000041545
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Референтна литература
р II 0000000070 0000000001
ИН: 400000954
Референтна литература
р II 70 1
ИН: 400000954
слободно - за читалница
Референтна литература
р II 0000000070
ИН: 400000686
Референтна литература
р II 70
ИН: 400000686
слободно - за читалница
loading ...
loading ...