Градска библиотека 'Брака Миладиновци', Скопје - сите одделенија (ГБСК)
 • Змејови за игра
  Јаневски, Славко
  Вид граѓа - поезија ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Македонска книга, 1983
  Јазик - македонски
  COBISS.MK-ID - 13504010
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот Резервација
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010017352
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010017352
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010017351
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010017351
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010078579
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010078579
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Славко Јаневски (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 120069311
Славко Јаневски (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 120069311
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Страшо Пинџур (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 050042281
Страшо Пинџур (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 050042281
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Страшо Пинџур (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 050012989
Страшо Пинџур (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 050012989
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Цветан Димов (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 170013013
Цветан Димов (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 170013013
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Цветан Димов (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 170024472
Цветан Димов (централна библиотека)
бел 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 170024472
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 15 денови
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
р 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010124926
Браќа Миладиновци (матична библиотека)
р 821.163.3-1 ЈАНЕВСКИ С. Змејови
ИН: 010124926
слободно - за читалница
loading ...
loading ...